Kontakt oss

Besøksadresse:
Tveitan, 3170 Sem
Tlf.: 33 01 97 00

GPS-koordinater:
N 59°16.886'
E 010°17.242' (Garmin)

Postadresse:
Sem skytterlag
PB 81
3162 Andebu
E-postadresse:

Web-ansvarlige:
Ottar Steinstø
90834158

Anders M. Øiehaug
 
Skytterfest

Det arrangeres som vanlig skytterfest for skyttere med venner og familie etter årsmøtet den 4.november. Festen starter kl 19. Meld dere på og delta på årets store begivenhet.

17.10.17   Les mer


Årsmøte for Sem skytterlag

Lørdag 4 nov kl 1530 er det årsmøte i Sem skytterlag. Årsfesten starter kl 19. I år blir det delt ut en liten gave til alle som kommer på festen.

23.09.17   Les mer


Seniorcup 2017 - 2018

Da ønsker vi velkommen til årets seniorcup. Merk at det nå i niende gangen vi arrangere dette, er det kun navnet som henger igjen av det som har med seniorer å gjøre. Dette er en intern konkurranse som er åpne for alle som er medlem i Sem skytterlag. Det skytes på 15 meter inn med cal 22 og rifle godkjent i DFS.

03.10.17   Les mer


Ny treningssamling med Kristina V Nervold i vinter.

For 3. år på rad har styret valgt å satse på det sportslige i vinter. Vi ønsker derfor lagets medlemmer til å trene ekstra i vinter - med egen trener. Frist 15 sept.

11.08.17   Les mer


Slutt på banesesongen

Som vanlig ble årets banesesong avsluttet med stevner i Østfold. Tre Semskyttere tok turen over til Rygge- Råde- og Sarpsborgstevnet 2017. Nå gjøres det klart for trening inne og innestevner i vinter.

26.09.17   Les mer


Resultater fra helgen

Det nærmer seg nå høst og slutten for årets banesesong, men ivrige Semskyttere har vært på tokt. Nå sist helg hadde Larvik sitt første banestevne på 47 år! Samme helg hadde Slagen også sitt banestevne. Disse to, sammen med Nøtterøy, inngikk i årets Tunsbergmester. Her ble Jeanette totalt nr 2, 2 poeng bak vinneren Christer Malm fra Oslo Østre. Jeanette deltok også på ungdomsstevnet hos Rollag og Veggli. Sven Idland børstet støvet av Kragen og vant V65 Krag/Mauserfatet på stevnet til Sande med 239p.

05.09.17   Les mer


Sems unge skyttere tar utfordringen - nå på Landsstevnet for rekrutter på 50 m

Numedal Sportsskyttere arrangerte Landsstevnet for rekrutter på 50 m (samme som NM) og 5 ungdommer fra Sem tok turen sammen med trener Svenn Holm og mange foreldre. Dette er vår første deltakelse på 50 m og er selvfølgelig en stor utfordring med ekstremt liten blink og en del vind.

28.08.17   Les mer


Sesong for utleie og swing

Nå starter swingklubben opp igjen og det er en del utleie nå på høsten. Det er derfor viktig at dere som bruker skytehallen og skytterhuset for øvrig følger med på kalenderen på hjemmesiden. Skal det være utleie eller swingklubb i helgene så er det viktig å rydde skytehallen og holde orden i huset for øvrig. Ikke la oppvask stå igjen på benken på kjøkkenet. Og det skader ikke om man koster/støvsuger skytehallen utenom vaskedagene :-)

22.08.17   Les mer


Lagsmesterskap bane 2017

Lagmesterskap bane ble arrangert i kveld på banen. Det var fantastiske 35 skyttere som kom. Av de var det historiens første 3 jegere og vi hadde 11 ungdommer! I kveld var en helt suveren på resultat. Anders Øyehaug vant solid med 346!

17.08.17   Les mer


Lagsmesterskap bane 2017

Styret invitere til lagsmesterskap i baneskyting torsdag 17. august kl 17:00 for alle klasser. Vi minner om at det også er skyting om reven og lagsmedaljer. Det blir fortløpende omgang. Det er store og flotte pokaler i de fleste klasser å konkurrer om. All premieutdeling foregår på årsfesten. Minner om at det er egen jegerklasse, og alle jegere er også velkomne.

06.08.17   Les mer


Samlagstevne bane i Andebu

Det var dårlig oppmøte i antall Sem skyttere i årets Samlagstevne. Veteranene var unntaket der våre veteraner måtte bra opp. Vi hadde ikke lag i ungdomsklassen og kun et lag i 3-5. Totalt 12 skyttere fra Sem deltok.

13.08.17   Les mer


Blaker videre i Ø-cup.

Blaker meldte i dag om stor bekymring pga kraftig tordenvær. De kunne ikke garantere at vi kunne skyte. Ingen på laget orket tanke på bomtur. Det var ikke andre dager å velge mellom da vi ikke klarte stille lag. Vi valgte derfor å gi walkover til Blaker. Legg merke til at Jondalen og Høland/Bjørkelangen er trukket til å møte hverandre denne runden. Så her forsvinner en av favorittene ut allerede nå

10.07.17   Les mer


LS feltskyting for Sem ! (oppdatert etter finaler)

Marthe fikk fullt hus med 30/12 på feltskytingen under årets Landsskytterstevne i Førde. I tillegg til Marthe hadde vi Sven og Sverre i V65 feltfinale - og Dag i kl 2 finalen felt. Solstrålen fra Nord Norge skjøt seg til medalje på LS!! I tillegg til medalje, ble det hentet flere beger og minnemedaljer !

29.07.17   Les mer


Bane skyting for Sem - LS Førde.

Alle hos oss skjøt bane på LS i Førde. Ragnar ble best innledene med 245 og kun et poeng og litt fra Kongelaget. Alle baneskyting er over i dag. I tillegg kom Sem i finalen på lagskyting. Der klatret vi enda høyrer. Jeanette ble beste fra Sem etter omgang, og har fått medalje på LS!

03.08.17   Les mer


Grava på 100m har fått oppgradering

Vi har alltid hatt problemer på 100m ved at jord og sand spruter tilbake fra vollen og havner i skivene og lager problemer for fremtrekk av gummibånd og mekanismen som hever og senker skivene. Mye har vært forsøkt uten hell. Nå har Sven I bygget en levegg mellom skiver og vollen som stopper sand og jord fra å sprute på skivene.

18.07.17   Les mer


Vedlikehold på skiveheiser på 15m banen - FERDIG

Sven er nå ferdig med å utbedre feil på kabler for skiveheiser inne. Fortsatt så skjer det at skiver må kjøres opp i stående før de kan kjøres til knestående. Dette skyldes lunefull PLS-styring og må leves med.

08.07.17   Les mer


Jeanette har vært i VM

Jeanette har siste uken vært med landslaget for juniorskyttere til VM. Det ble arrangert i Suhl - Tyskland. Jeanette tok Norges eneste individuell medalje for damer. Hun fikk bronse på 60 skudd liggende med sterke 620 poeng (det er med desimaler).

27.06.17   Les mer


Besøk fra Malaysia

Sist torsdag var en delegasjon fra Malaysia på besøk på Sem skytebane. De fikk prøve skyting på 100m under kyndig veiledning av Svenn. De var veldig fornøyde og synes att vi har fantastisk skytebane her på Sem.

27.06.17   Les mer


Veterancup 2017

Tirsdag denne uken var veteranlaget vårt på besøk hos Asker. Det ble dessverre tap i denne andre runden og årets veterancup er over.

21.06.17   Les mer


Sem stevnet - avsluttet.

216 skytter var innom stevnet vårt i helgen. Takk til alle som deltok ! En ekstra takk til dere som sto på og arrangerte. Det er krevende å lage til et stevne med så mange dugnadstimer. Flere har fått napp i våre flotte pokaler. Sem stevnet var et av 5 stevner på Vestfoldhelga. Sjekk også sammenlagt listene !

18.06.17   Les mer


Klubbmesterskap-Feltøvelser

Torsdag kveld og mandags kveld ble det arrangert klubbmesterskap i feltøvelser. Mye god skyting og god stemning!

16.06.17   Les mer


Sem i A-cup Østlandcupen

Søndag kveld, i de to siste lagene til Vestfoldhelga, la vi inn Østlandscup for seniorer. Sem er videre.

12.06.17   Les mer


Viken 1 2017.

Viken 1 er over. Det var ikke så mange fra Sem, men det ble med premier hjem i år også. Jeanette og Ragnar skjøt på seniorlaget og Ingeborg var med på ungdomslaget (Vestfold2). Sven skjøt på Vestfold 1 sitt veteranlag.

09.06.17   Les mer


Feltopplegget for LS er klart

Nå er feltopplegget for fin- og grovfelt klart. Dere finner en link under. Burde vi kanskje fått tatt en innskytingskveld på grovfelt?

07.06.17   Les mer


Jeanette med personlig rekord på 348!

Norgescupen startet opp denne helgen. Fra Sem har det vært med 3 skyttere etter det vi har klart å se. Ragnar, Ottar og Jeanette.

27.05.17   Les mer


100 meteren er fikset opp

100m graven har tapt seg litt siste året og vinteren. Vi har derfor oppgradert og utbedret graven så vi er innenfor på de krav som stilles til sikkerhet. Stor takk til dugnadsgjengen Sven, Dag, Emil, Henrik, Bjørn og Kristian.

27.05.17   Les mer


Jeanette vant Lerumcup kl 4!

Tre Semskyttere er denne helgen på vestlandet for å delta på årets Lerum cup.

20.05.17   Les mer


Ø- cup veteraner første runde på Sem

I dag møttes Nøtterøy og Sem i årest første runde på Ø-cup for veteraner. Det var utrolig jevnt, og før omgangen ledet Sem med knappe 3 poeng. Standplassleder Emil ordnet med sikkelig finalevisning og gjorde det hele ekstra spennende.

15.05.17   Les mer


Stevner i Vestfold og Telemark

Denne helga har det vært stevner i vårt nærområde samt stevner i Telemark. Aller flest Semskyttere var i aksjon i Vestfold. Pallplassering ble det i begge fylker

14.05.17   Les mer


Vaskelisten er oppdatert

Vaskelisten er nå oppdatert med de som skal stå på vaskelisten pr. i dag. Husk å notere dere hvilke uker dere er satt opp på vask. Påminnelse pleier å komme :-) Husk at om sommeren inngår også plenklipp i vaskjobben. Husk å skylle og henge brukte kluter og mopper nede på vasken ved vaskemaskinen. Dere finner listen under fanen "Info medlemmer". GOD SOMMER

11.05.17   Les mer


Invitasjon til Viken 1 - i Jondalen.

Sjekk vedlegg. Merk at det er nettpåmelding!

10.05.17   Les mer


Noen viktige datoer

Styret vil bare informere om noen viktige datoer i tiden fremover. Den første fristen er for de som ønsker å benytte skyttercampen under årets LS i Førde. De må melde fra til Ottar. Se info på siden for Landsskytterstevne. Det er nå satt datoer for klubbmesterskap felt og bane.

10.05.17   Les mer


Påmelding til Vestfoldhelga starter 1.mai

I år som i fjor blir det "Vestfoldhelga". Sande, Holmestrand, Sandar og Sandefjor, Andebu og Sem arrangere sammenlagt stevne i Vestfold. Det bli skying tirsdag 13, torsdag 15, lørdag 17 og søndag 18 juni. Flotte sammenlagt premier i alle klasser. I tillegg dels det ut premier for jevnest resultat og vi trekker premier blant de som skyter alle 5 stevnene.

24.04.17   Les mer


Resultater uke 18

Sven Idland fortsetter å reise rundt på stevner og presterer bra. I helgen tog han turen til Akershus og Østfold igjen for Frigjøringsstevnene hos Frogn og Drøbak og hos Moss og Våler. Begge stedene ble resultatet 348p. Hos Frogn og Drøbak skøyt han igjen 250p men mistet to hårfint på omgangen. Hos Moss og Våler ble det 248 med to 9.9, men fylte på omgangen. Stabil skyting om dagen på Sven. Så må flere Semskyttere hente frem 6.5-løpene og delta på stevner :-) Neste mulighet blir Skjærgårdsstevnet på Nøtterøy, med skyting torsdag, lørdag og søndag.

09.05.17   Les mer


Semskyttere på stevner sist uke

Sesongen fortsetter og flere Semskyttere har vært i aktivitet sist uke. Under finner dere en oversikt over stevner og deltakere med resultater. Jeanette har allerede prestert gode nok resultater i år til å rykke opp til klasse 5 neste år. Sven I skøyt fullt hus med 350p som første skytter fra Sem i år på stevnet på Notodden. Gratulerer.

03.05.17   Les mer


Sesongen i gang

Sist helg braket det i gang for årets banesesong. Det var stevner hos Halden og Buer/Kornsjø i Østfold. Først ute var Roar med deltakelse i Halden på lørdag. Det endte med 225+96, 321p. Søndag dro Jeanette, Kristian og Ragnar en tur over dammen. På Halden ble det 227(siktetrøbbel) for Kristian, 338 på Jeanette (litt trøbbel med skruing) og 342 på Ragnar. Hos Buer: 234 på Kristian, 240 Ragnar og 240/338 på Jeanette. Vanskelig vindforhold førte til vriene forhold begge dager. Men nå er vi i gang i hvertfall.

24.04.17   Les mer


Innvitasjon til LS

Sjekk mappen "Landskytterstevnet"

14.04.17   Les mer


Klar for banesesongen?

Nå som innendørs- og feltsesongen går mot slutten er det vel mange som har startet å se frem til ny banesesong. Når det blir varmere i været og gresset blir grønt igjen frister det mer og mer å kjenne rekyl og kruttlukt. Banesesongen starter som vanlig opp i slutten av april. De første stevnene er som vanlig på andre siden av fjorden. Men det er også to stevner i Notoddenområdet i slutten av måneden. Under finner dere linker til de første stevnene i april. Flere Semskyttere er allerede påmeldt på flere av de. Meld dere på så kanskje det blir en gjeng fra Sem på tur sammen.

04.04.17   Les mer


Seniorcupen er avsluttet for i år !

Vi hadde en flott avslutning på årest cup. Det var hele 29 skytinger på en kveld. En ikke uventet vinner av årest cup ble Jeanette! Hun presterte blant annet 2 runder med 245 i går !!!

21.03.17   Les mer


Østlandsmesterskap felt

Sem stilte med to skyttere i veteranklassene på årets Østlandsmesterskap i feltskyting. Det var Tangen Skytterlag i Hedmark som var arrangør av finfelt. Sven Idland skøyt fullt og fikk en flott andreplass med 42/34 i finalen etter 30/24 på innledende skyting. Det er jammen tøft i toppen av V65. Harald A Døvle fikk 25/9 på innledende og 36/18 etter finalen i V73 og havnet litt nede på listen i år. Det er tett i toppen i V73 også med 9 skyttere med 42/20 eller bedre. Vestfold kom på 7.plass i lagskyting. Sven I var med på laget.

20.03.17   Les mer


Viken 1 - felt.

Hans Reidar, Jeanette, Sven og Ingeborg var våre deltagere på Viken 1 felt i dag. Ingen medaljer kom til Sem, men Svenn og Ingeborg utmerket seg positivt i sine klasser.

12.03.17   Les mer


Skyteskolen har hatt avslutning

I år har 18 stykker deltatt på skyteskolen. De fikk sine diplomer og medaljer på den siste kvelden. Vi hadde en fin avslutning med litt skyting og pizza, vafler, kaffe og brus. Veldig mange foreldre møtte opp til avslutningen. Se videre for litt bilder fra årets skyteskole. I tillegg til skytingen i løpet av skyteskolen har også deltakerne vært med på ungdomsstevnet og klubbmesterskapet og dermed fått testet ut hvordan det er å være med på stevner.

11.03.17   Les mer


Resultatliste Samlagsstevnet Felt 2017

Årets samlagsstevne i feltskyting ble avholdt på banen til Sem skytterlag søndag 5.mars. Sem valgte å arrangere stevnet fra standplass 100m for finfelt og 300m for grovfelt. Det stilte 23 skyttere på grovfelt og 25 på finfelt. Selv om det ble skutt på kjente avstander og fra standplass var det ikke noe automatikk i å skyte fullt hus, det var kun Jeanette og Ottar som klarte det på grovfelt, og Håkedaljentene fra Nøtterøy i hver sin klasse på finfelt som klarte den bragden. Snøvær og vind gjorde det ikke enkelt. Stangmester ble Steinar Holtan Bøe, Sandar&Sandefjord med 20 treff. Stupern ble vunnet av Sems egen Ottar Steinstø, med 10.80.

05.03.17   Les mer


Seniorcup runde 7, 1.mars

18 skyttere deltok i denne sesongens nest siste seniorcup. Mange flotte resultater og nok en gang gode og varme vafler etter skyting!

01.03.17   Les mer


Jeanette fortsetter med gode resultater i felten

Denne helgen deltok Jeanette på et par nye stevner i skogene i Telemark. Denne gangen var det Rauland og Øyfjell som var verter i årets Telecup. Jeanette oppnådde 28/11 hos Rauland. Det holdt til en 4.plass i klassen. Hos Øyfjell klatret hun opp på pallen med 3.plass i klasse 4 med 28/13. Stabil og god skyting for vår ferske senior.

27.02.17   Les mer


Gode feltresultater i helgen

Sven og Jeanette har igjen vært ute i felten denne helgen. Det er årets Telecup som pågår. Det ble flere pallplasser. Jeanette og Sven I vant hver sin klasse hos Holla. Jeanette fikk 28/10 og Sven I 30/27. I tillegg deltok begge også hos Mælum. Der fikk Jeanette 26/8 som holdt til 2. plass. Sven fikk her 30/21. Det er tett i toppen i klasse V65 så det holdt til 4.plass.

21.02.17   Les mer


En kveld med rekorder !

Klubbmesterskapet 15 meter er over. Vi har hatt en kveld med rekorder. En kjempe flott kveld på banen med svært mye folk. Gratulere til alle som fikk merke på skyteskolen - og vinnere i klubbmesterskapet.

16.02.17   Les mer


Vestfoldcup runde 2

Denne uken arrangeres runde 2 av årets Vestfoldcup 15m hos Sandar&Sandefjord. Flere Semskyttere tok turen tirsdag kveld. Runden avsluttes torsdag, men da er det som kjent klubbmesterskap på Sem. God skyting fra flere. Men igjen må Jeanette nevnes med 246p og Ottar med 244p. Ingeborg skyter også stabilt godt om dagen og endte på 245p i klasse Junior. Resultatliste fra første dag ser du ved å lese videre.

15.02.17   Les mer


Semskyttere skyter også felt

To Semskyttere har deltatt på feltstevner i den siste tiden. Jeanette har deltatt på to stevner i Telemark og Sven I har vært en tur til Sande. Det er verdt å merke seg resultatet til Sven i Sande på lørdag. Han fikk 30/27. Et strålende resultat og selvfølgelig seier i klasse V65. Jeanette var litt mer beskjeden denne gangen og fikk 21/6 og 23/3 på sine to opptredener i Telemark.

13.02.17   Les mer


Minner om "Info medlemmer" siden

Under "Info Medlemmer" finner dere vaktlister, vaskelister og nyhetsbrev fra lederen. Noter dere de datoer dere er satt opp til tjeneste for skytterlaget.

08.02.17   Les mer


Sem skytterlag
Forrige måned
oktober
Neste måned
M T O T F L S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Presseklipp
16/09, Itromso.no
Skytterfamilien som kan bli historisk
15/09, Eidsvoll Ullensaker Blad
Sparte på kruttet
10/09, Opdalingen
Målet er å bli skytterdronning
09/09, Nannestad Kommune
Feiring av årets skytterprinsesse
07/09, TK
Ingen nordmørslag best i skyting
06/09, Itromso.no
Håkstad vant Kvæfjordstevnet
06/09, Østlendingen
Ingeborg knuste alle og vant
06/09, Østlendingen
– Var litt grums
06/09, Østlendingen
Åshild prikket inn til seier
06/09, Indre.no
Tok sølv i nordisk
Siste 30